Lichtjesavond 2022

Lichtjesavond Surhuisterveen

De lichtjesavond op de Bijzondere Begraafplaats van Surhuisterveen vindt dit jaar plaats op
dinsdag 13 december a.s. Uitvaartvereniging Memento Mori organiseert deze herdenkingsbijeenkomst in samenwerking met Nijboer Uitvaartzorg. 

Na twee jaar van afwezigheid kan dit jaar de lichtjesavond weer plaatsvinden. Het is inmiddels de 5ekeer dat de lichtjesavond wordt georganiseerd op de Bijzondere Begraafplaats in Surhuisterveen. In deze periode kan het gemis van dierbaren misschien wel sterker zijn dan anders. Het gevoel van verbondenheid kan hierin een enorme steun zijn. Het thema voor dit jaar is dan ook “Verbondenheid in liefde”.

De begraafplaats is voor deze gelegenheid sfeervol verlicht. De bezoekers worden uitgenodigd om een kaars aan te steken en een mooie persoonlijke herinnering in de gedenkboom achter te laten. Ook is er koffie en thee verkrijgbaar en iedereen ontvangt een troostgeschenk.

Deze avond wordt begeleid door gastspreker Ietsje de Boer. Zij deelt een verhaal rondom het thema 'Verbondenheid in liefde'. En ook deze keer dragen enkele leerlingen van VO-Surhuisterveen een gedicht voor.

Vanaf 17.00 uur bent u van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij deze bijzondere herdenkingsbijeenkomst aan de Vierhuisterweg 32 – Bijzondere Begraafplaats - te Surhuisterveen. Het programma start om 17.30 uur.