Aula

Aula met privacy en huiselijke sfeer
De aula voldoet in de behoefte aan een aangename en vertrouwde omgeving waar nabestaanden in alle rust en privacy afscheid kunnen nemen. Er is veel aandacht besteed aan het creëren van een huiselijke sfeer. In de sfeervol ingerichte familiekamer is gelegenheid om koffie te zetten en rustig met elkaar samen te zijn en zaken rondom het afscheid te regelen. Nabestaanden krijgen (tijdelijk) een eigen sleutel zodat ze de gelegenheid hebben hun dierbare te bezoeken wanneer ze willen. De aula heeft een aparte ingang aan de zijkant van het gebouw en kan door een geluidswerende wand en deur volledig los van De Bining worden gebruikt.

Ter informatie, het adres van de aula is;
Gedempte Vaart 8 (aan de achterkant van gebouw De Bining) 9231 AV  Surhuisterveen.

Alle voorzieningen op één centrale locatie
Door de realisatie van deze aula en de verbinding met gebouw De Bining is er een unieke situatie ontstaan waarbij op één centrale locatie alle moderne voorzieningen aanwezig zijn voor een intiem en waardig afscheid. Het is mogelijk een afscheidsdienst in zowel de Doarspstsjerke als in De Bining te houden. De ultramoderne geluid- en beeldinstallatie zorgt ervoor dat er moeiteloos gestreamd kan worden tussen beide locaties. Bovendien heeft De Bining alle faciliteiten voor een informeel samenzijn. 

Crematieplechtigheid vanuit De Bining
Ook voor een crematieplechtigheid biedt De Bining toegevoegde waarde. In tegenstelling tot het houden van de plechtigheid in het crematorium, staat er in De Bining geen tijdsdruk op de plechtigheid en een informeel samenzijn. Hier is alle tijd voor een mooi afscheid waarna men aansluitend in kleine kring naar het crematorium kan gaan. 

Tarieven en reserveren
De tarieven voor het gebruik van de aula zijn;
€ 100,- per nacht voor leden en € 125,- voor niet-leden.
Voor het reserveren van de aula kunt u contact opnemen met Nijboer Uitvaartzorg (Drogeham) 0512 – 331420.